Uvjeti zaštite osobnih podataka

Opći uvjeti zaštite osobnih podataka temelje se na odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te korisnicima ovih web stranica pružaju informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija

Kada i kako caraudioempire.hr prikuplja podatke korisnika?

Firma CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze odnosno za koje postoji legitimni interes te za koje ima privolu Kupca u svrhu informiranja, podrške kupcima i marketing. CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda).Obrada osobnih podataka koja se temelji na legitimnom interesu ili predstavlja ugovornu obvezu obavlja se održavanjem najviši standarda sigurnosti i poslovanja. Kupac u svakom trenutku može izjaviti prigovor na obradu svojih osobnih podataka na temelju svoje specifične situacije. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca. Ako pružate podatke u ime druge osobe, morate se pobrinuti da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti prije nego što to učinite. Ako ste mlađi od 16 godina, molimo vas da nam ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ažurirajte vaše podatke tako što ćete nas obavijestiti o svim promjenama vaših kontaktnih podataka ili preferencija. Ako ste registrirani korisnik web trgovine caraudioempire.hr svoje osobne podatke možete izmijeniti koristeći stranicu moj račun kojoj možete pristupiti iz glavnog izbornika

Podatke prikupljamo prilikom kupovine u caraudioempire.hr trgovine i u svrhu dostave proizvoda

Prilikom kupovine u caraudioempire.hr fizičkoj i internetskoj trgovini tražimo od vas određene osobne podatke koje su nužne za ispunjenje usluge i kupovinu. Pružanje osobnih podataka u svrhu prodaje predstavlja ugovornu obvezu te ako ih ne pružite, to će utjecati na ispravno izvršenje ugovora ili ga čak onemogućiti. U svrhu dostave proizvoda naručenog putem caraudioempire.hr internetske trgovine potrebno je unijeti vaše osobne podatke (ime, prezime, adresu dostave, broj telefona i email adresu). Legitiman pristup podacima kupca koje uključuju ime i prezime te adresu dostave imaju pristup djelatnici GLS službe za dostavu s kojima CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o. ima sklopljen ugovor o dostavi naručenih proizvoda putem caraudioempire.hr internetske trgovine.

Podatke prikupljamo i obrađujemo ako nas izravno kontaktirate

Podaci koje primimo izravnim kontaktom od kupaca koji nam se obrate za informacije o proizvodima i uslugama. Tako prikupljene podatke koristimo samo za obradu traženih informacija i upita korisnika te u svrhu osiguravanja kvalitetnog korisničkog iskustva. Kupci i korisnici internetske stranice caraudioempire.hr suglasni su da u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te u skladu s traženim upitom obrađujemo osobne podatke.

Tko su subjekti s kojima caraudioempire.hr može dijeliti osobne podatke?

1. Pružatelji usluga društvenih mreža prilikom kreiranja caraudioempire.hr računa na caraudioempire.hr trgovini potrebno je unijeti svoje podatke (e-mail, ime i prezime). Prilikom prijave putem društvenih mreža, odnosno Google i Facebook računa, CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o ne zadržava podatke prikupljene takvom prijavom.

2. Pružatelji usluga za google adwords marketing i analizu posjećenosti stranica caraudioempire.hr, CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o surađuje s pružateljima usluga trećim stranama kako bi se mogle provesti aktivnosti oglašavanja i analiziranja upotrebe naših web mjesta i aplikacija te praćenja učinkovitosti kampanja. Osobne podatke dijelimo samo u onoj mjeri potrebnoj za izvršavanje usluge u naše ime. U nastavku možete provjeriti tko su davatelji usluga trećih strana potrebnih za suradnju: Kintaro mediji d.o.o. – web agencija koja nam je izradila webshop, kao što nam vodi i adwords kampanje Google – Google Analytics koji se upotrebljava za praćenje web statistike i demografskih podataka i ponašanja web korisnika. Koristimo ju za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja.

3. Pružatelji usluga potrebnih za sklapanje ili izvršavanje ugovora Pristup bazi Kupaca s osobnim podacima Kupaca uz CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o u svrhu sklapanja ili izvršavanja ugovora, odnosno kupovine u caraudioempire.hr trgovini i dostavu proizvoda imaju:

• Kintaro mediji d.o.o, za izradu web trgovina i IT rješenja te prodaju auto akustike

• GLS dostavna služba s kojom CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o ima sklopljen ugovor o dostavi naručenih proizvoda caraudioempire.hr internetske trgovine putem kontaktnog obrasca na internetskoj stranici caraudioempire.hr direktno E-mailom, telefonskim pozivom i uživo u poslovnici tvrtke

Zaštita osobnih informacija

WordPress platforma na kojoj se temelji ova web stranica je siguran sustav koji se stalno razvija u formi novijih i sigurnijih verzija. Nove verzije sustava pružaju veću zaštitu i sigurnost web stranica, uključujući podatke korisnika te stoga redovno nadograđujemo sustav web stranice sa svakom novoobjavljenom verzijom.Korisnički računi / profili korisnika zaštićeni su lozinkom koju odabire sam korisnik.U slučaju zaboravljene lozinke i nemogućnosti ulaska u sučelje za uređivanje osobnih podataka, korisnik u svakom trenutku može zatražiti kreiranje nove lozinke. Korisnik je jedini odgovoran za sigurno čuvanje svoje lozinke i ne bi ju smio davati drugim osobama.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate korisnički račun na ovoj web stranici ili ste naručivali u ovoj web trgovini, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili, a možete i zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka, što ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni čuvati za administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Postupak u slučaju neovlaštenog pristupa osobnim podacima

Vlasnik web stranica vodi računa o i odgovoran je za ažurnost ove web stranica kako bi se osigurala sigurnost prikupljenih osobnih podataka i spriječio sigurnosni upad i zlouporaba osobnih podataka korisnika.U slučaju sigurnosnog upada koji bi dopustio neovlašteni pristup osobnim podacima korisnika, vlasnik web stranica će sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (General Data Protection Regulation – GDPR) sve korisnike i Agenciju za zaštitu osobnih podataka (AZOP) koja je nadležna za nadzor primjene ove Uredbe obavijestiti o neovlaštenom upadu u zakonskom roku od 72 sata.

Izmjene uvjeta zaštite osobnih podataka

Ovi uvjeti zaštite osobnih podataka odnose se samo na podatke prikupljene na ovoj web stranici, a ne na osobne podatke prikupljene izvan nje.CAR AUDIO EMPIRE j.d.o.o zadržava pravo izmjene ovih uvjeta zaštite privatnosti bez prethodne najave.Izmjene će biti objavljene na samoj web stranici. Preporučamo svim korisnicima da redovno provjeravaju sadržaj ovih web stranica i uvjete zaštite osobnih podataka.

Shopping Cart