info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA

Savjetujemo Vam da prije kupnje na našim stranicama pažljivo pročitate niže navedene uvjete poslovanja. Korištenjem i kupnjom na našim stranicama potvrđujete da se slažete sa navedenim uvjetima. Ako se ne slažete sa navedenim uvjetima molimo Vas da NE KORISTITE usluge trgovine.

Car Audio Empire j.d.o.o  pridržavaju pravo izmjene uvjeta poslovanja na CarAudioEmpire.hr u bilo kojem trenutku. Sve nastale izmjene su obavezujuće za kupce te Vam iz tog razloga preporučujemo da redovito pregledavate uvjete poslovanja.  

INTERNET TRGOVINA

CarAudioEmpire.hr je internet trgovina kojom upravlja firma  Car Audio Empire j.d.o.o.
 

CIJENE

Sve cijene u internet trgovini CarAudioEmpire.hr su navedene u hrvatskim kunama.  Obveznik je u sustavu PDV-a, PDV je uračunat u cijene iskazane na internet stranici. Sve cijene nakon narudžbe ostaju nepromijenjive nakon što zaprimite potvrdu o narudžbi. Cijene na internet stranici podložne su promjeni bez prethodne obavijesti. Pisana ponuda vrijedi do datuma navedenog na ponudi.

NARUDŽBE

Podatci o izvršenoj narudžbi ili kupnji čuvaju se u  CarAudioEmpire.hr. Svi podatci su dostupni korisniku unutar profila korisničkog računa na internet stranicama trgovine ili u bazi podataka poduzeća (dostupni po potrebi telefonskim putem). Svi podatci se čuvaju na hrvatskom jeziku. Ponude i narudžbe možete izvršiti putem telefonskog poziva, elektronskom poštom (E-mailom) ili putem obrasca u internet trgovini. Ispravke ili dodatke narudžbi možete dostaviti telefonskim putem ili elektronskom poštom (E-mailom) na našu adresu.

NAČINI KUPNJE - postupak narudžbe

Izbor artikala - slanje narudžbe

Korisnik odabire artikle koje želi kupiti stavlja "u košaricu" te na "blagajni" ispunjava sve potrebne podatke i šalje narudžbu. Narudžba ide u redoslijed obrade a kupac dobiva kopiju narudžbe u svoj poštanski pretinac. Kupac ima mogućnost izmjene narudžbe putem elektronske pošte ili telefonskim putem u roku od dva sata od slanja narudžbe. Narudžba je pohranjena u "Arhivu" na profilu korisnika. Dostupna je u stupcu "Prijava" preko opcije "Arhiva".

 

Potvrda narudžbe

U roku od 48 sati trgovina će pregledati narudžbu, provjeriti dobavljivost artikla ako isti trenutno nije na lageru, te potvrditi ili odbiti narudžbu. U slučaju da se cijena artikla drastično promijenila ili artikal više nije dobavljiv, kupac će biti obaviješten o tome te će mu se ponuditi promjena ili storno narudžbe,odnosno adekvatno rješenje na obostrano zadovoljstvo uključenih strana. Trgovina si zadržava pravo telefonskim putem kontaktirati kupca te ga obavijestiti o procesu narudžbe. Kada je status narudžbe označen sa "U obradi/procesuiranju" smatra se da je narudžba zaključena te se više  ne može mijenjati.


Artikli poslani

Trgovina će u najkraćem mogućem roku pravilno zapakirati i poslati kupljene predmete/artikle sa priloženim računom te garancijskim listom i uputstvima za upotrebu (kod artikala uz koje navedeno dolazi).
 

Rok isporuke

Trgovina caraudioempire.hr će naručene artikle isporučiti u najkraćem mogućem roku, ovisno o vremenu narudžbe, procesu obrade iste, dostavnom području na koje se kupac nalazi (npr. za otoke vrijede duži rokovi dostave, u skladu sa dostavnim rasporedom dostavnih službi s kojima trgovina šalje artikle) te eventualnim vremenskim nepogodama koje mogu produžiti rok isporuke kao i ostali uvjeti koji mogu produljiti rok isporuke a na koje trgovina nema utjecaja. Pri slanju narudžbe zaprimiti ćete poruku sa kopijom narudžbe koja sadrži popis naručenih artikala te ukupni iznos narudžbe, kao i telefonski broj(evi) te E-mail adresa na koje možete slati upite o Vašoj narudžbi i isporuci. U slučaju da naručeni artikli nisu na zalihama, trgovina će kupca obavijestiti o vremenu u kojem je moguća isporuka istih. Trgovina do objave da je narudžba "U obradi" zadržava pravo da istu odbije bez dodatnih pojašnjenja.

 

Opoziv narudžbe

Korisnik/kupac može otkazati narudžbu E-mailom u roku od 2 sata od slanja narudžbe. Nakon što su prošla 2 sata od slanja narudžbe kupac mora narudžbu otkazati telefonskim pozivom trgovini. 


Dostava

Dostavu naručenih artikala vrši naš dostavni partner GLS. Sve narudžbe biti će poslane najkasnije slijedeći radni dan, osim u slučaju kada artikal ili više njih nisu na zalihama. Dostava artikala je moguća samo na području Republike Hrvatske. U slučaju prekoračenja dogovorenog termina dostave trgovina ne odgovara . Isporuka artikala se vrši na adresu koju kupac navede kod prijave odnosno naružbe. U slučaju da prilikom isporuke niste u mogućnosti preuzeti pošiljku odnosno niste doma, dostavljač će se s Vama telefonskim putem dogovoriti o novom terminu dostave, bez dodatnih troškova. 

 

Zaštita osobnih podataka

Registracija i osobni podaci navedeni prilikom registracije i narudžbe nužni su i koriste se isključivo za pravilnu provedbu pocesa kupnje. CarAudioEmpire.hr ili firma koja upravlja trgovinom neće dostavljati, dijeliti, davati u najam ili prodavati osobne podatke svojih klijenata. Vaši osobni podaci se neće uopće koristiti ako se ne slažete sa uvjetima upotrebe. Korisnici u svakom trenutku imaju na uvid svoje osobne podatke koje koristi CarAudioEmpire.hr putem svojeg korisničkog računa odnosno profila.Pravne obavijesti

Internet trgovina CarAudioEmpire.hr i svi podatci, slike, artikli i grafike prikazane na stranici  su zaštićene Zakonom o autorskim pravima te ih nije dozvoljeno koristiti ili kopirati bez prethodne pismene dozvole vlasnika ili nostielja prava. Brandovi, logotipi, trademarkovi poduzeća i proizvođača navednih na stranicama su isključivo njihovo intelektualno vlasništvo.


Odgovornost

Car Audio Empire j.d.o.o. ulaže razumne napore kako bi internet trgovina odnosno njezine stranice sadržavale točne i ažurne podatke i informacije. Car Audio Empire j.d.o.o ne daje garanciju ili jamstva za točnost navedenih podataka ili fotografija koje mogu odstupati od stvarnog izgleda proizvoda, te niti ne snosi odgovornost za ispravnost navedenih. Slike artikala su simbolične te ne predstavljaju stvarno stanje artikala (boju, dodatnu opremu itd.)

Podatci o upravljačkom tijelu

Podatci o poduzeću koje upravlja internet trgovinom se nalaze na linku O poduzeću