info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Subwoofer Gladen ALPHA 12

SKU: ALPHA12

Dostupnost: Na Zalihi

454,50 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model ALPHA 12
Tip Pasivni bez kutije
Maksimalna snaga (W) 350
Nominalna snaga (W) 250
Promjer cm (Inch) 30 cm (12")
Otpor (Ohm) 1x4
Membrane material Papir
Službena stranica proizvođača http://www.gladen.com/subwoofer.html
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Njemački proizvođač akustike Gladen, osnovan je 1997 godine od strane istoimenog njemačkog inženjera aeronautike. Svoje znanje je maksimalno iskoristio kako bi razvio tehnološki najmodernije proizvode. Iz tog razloga košare subwoofera i zvučnika su razvijene sa asimetričnim linijama koje osiguravaju maksimalan protok strujanja zraka bez smetnji a ostali proizvodi donose samo najviše tehnološke standarde i materijale kako bi proizvodi ove marke bili vrhunski.

Gladen ALPHA 12 je kvalitetan subwoofer promjera 30 centimetara i spada u "ALPHA" odnosno osnovnu liniju proizvoda povoljne cijene i odličnih performansi na malim razinama snage  Ovaj cjenovno povoljni subwoofer ima papirnu membranu sa 3D polipropilenskim dustcapom, kvalitetne pritisne terminale  te crni Nomex spider.  Može podnijeti snagu od 250-350W te ima jednu zavojnicu otpora 4 Ohma a namijenjen je ugradnji u ventilirane ili zatvorene tipove kutija.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB