info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Subwoofer u kutiji Digital Designs LE-M10

SKU: LE-M10

Dostupnost: Na Zalihi

1.840,50 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model LE-M10
Tip Pasivni u kutiji
Maksimalna snaga (W) 500
Nominalna snaga (W) 250
Promjer cm (Inch) 25 cm (10")
Otpor (Ohm) 2x2
Ostalo 48.2 x 27.9 x 30.4 cm
Službena stranica proizvođača http://www.ddaudio.com/products/mobile-audio/enclosures/le-series
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Digital Designs gotove kutije sa subwooferom su dizajnirane i izrađene koristeći iskušani "DD Box System" kako bi korisnicima pružile maksimalne performanse a pritom zauzele minimalno mjesta u prtljažniku.  Čvrste i kvalitetne kutije su izrađene od MDF-a,  svi spojevi su zabrtvljeni a za iznimnu reprodukciju i smanjenu turbulenciju zraka te visoku efikasnost brine se bočno smješteni port. Kvalitetan tapecirung te vezeni logo na gornjoj strani kutija te metalna zaštita za subwoofer daju ovim modelima atraktivnost i kvalitetu u odnosu na konkurenciju.  U kutije se ugrađuju kvalitetni i efikasni subwooferi izrađeni posebno za LE seriju. Karakterizira ih dvostruki motor te visoko otporne zavojnice. LE serija gotovih subwoofer rješenja je dokaz da ne treba žrtvovati mnogo prostora u vozilu za postizanje snažnog i kvalitetnog basa.

Digital Designs LE-M10 je kutija sa ugrađenim subwooferom promjera 25 centimetara. Ima dvije zavojnie otpora 2 Ohma te ga možemo spojiti na otpor od 1 ili 4 Ohma. Namijenjen je za spajanje na pojačalo snage od 250-500W.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB