info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Subwoofer Digital Designs DD2512 D2

SKU: DD2512D2

Dostupnost: Na Zalihi

3.611,50 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model DD2512 D2
Tip Pasivni bez kutije
Maksimalna snaga (W) 3200
Nominalna snaga (W) 400-800
Promjer cm (Inch) 30 cm (12")
Otpor (Ohm) 2x2
Rezonantna frekvencija (Fs) 44.41 Hz
Ugradbena dubina 282.57 mm (11.125")
Mounting Diameter 165.10 (6.5")
Službena stranica proizvođača http://www.ddaudio.com/products/mobile-audio/woofers/dd2500
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Digital Designs DD 2512 D2  je 30 centimetarski subwoofer iz  serije 2500.  Serija je dizajnirana i namijenjena korisnicima koji žele dugoročno izdržljiv subwoofer koji isporučuje čvrst i čist bas i kvalitetan zvuk. Modeli iz ove serije koriste materijale proizvedene u Sjedinjenim državama te klasične DD-ove patentirane inovacije poput EROM ovjesa, laminiranih vodova, "Free Flow Cooling" motora subwoofera. Magnet debljine 50 milimetara okružuje zavojnicu promjera 2,5" otpora 2+2 Ohma, te omogućuje ovom modelu subwoofera da dugoročno podnosi snagu od 500-800W RMS-a (do 3200W u PEAK-u), a direktni vodovi te višeslojni laminirani spideri brinu se za izdržljivost ovog modela.

Kvalitetni, ručno slagani "MADE IN USA" wooferi 2500 serije svojim sposobnostima nadvladavaju skuplje konkurentske subwoofere a sa mogućnostima dodatne nadogradnje mogu parirati i višestruko skupljim subwooferima.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB