info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Subwoofer u kutiji Alpine SBE 1044BR (25 cm)

SKU: SBE-1044BR

Dostupnost: Na Zalihi

Redovna Cijena: 1.070,50 kn

Akcijska cijena 789,00 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model SBE-1044BR
Tip Pasivni u kutiji
Maksimalna snaga (W) 500
Nominalna snaga (W) 150
Promjer cm (Inch) 25 cm (10")
Osjetljivost (dB) 87
Frekventni raspon (Hz) 33Hz - 800Hz
Službena stranica proizvođača http://www.alpine.si/p/Products/boxed-subwoofer2791/sbe-1044br
Garancija u godinama 2

Opis Proizvoda

Detalji

Alpine SBE 1044BR je 25 centimetarski pasivni subwoofer u bass refleks kutiji. Subwoofer nudi maksimalno 500W snage (150W RMS). Membrana subwoofera iz E serije crne je boje i podnosi visoke pritiske. Sama kutije izrađena je od kvalitetnog drva i potpuno je tapecirana i iznimno atraktivnog izgleda a sa prednje strane je montirana zaštita za subwoofer od oštećenja prilikom prevoženja stvari. Sa stražnje strane kutije nalaze se i priključni terminali dok je sam bas refleks otvor smješten s prednje strane kutije. Ovaj model subwoofera namijenjen je onima željnim dubokog basa a ne žele se pritom odreći velikog dijela svog prtljažnog prostora. Posebnost ovog modela je u tome što uz njega dobivate i "čep" odnosno poklopac kojim možete zatvoriti bas refleks otvor na prednjoj strani kutije i na taj način dobijete kutiju zatvorenog (kompresijskog) tipa čime mijenjate zvučnu sliku. Dimenzije kutije kojoj je zadnja stranica pod kutem radi lakše ugradnje su: 353 x 353 x 299 /407 mm

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB