info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Prijenosni FM odašiljač Caliber PMT302

SKU: PMT302

Dostupnost: Na Zalihi

Redovna Cijena: 153,50 kn

Akcijska cijena 145,50 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana

Opis Proizvoda

Detalji

Da li ste se zapitali kako najednostavnije reproducirati glazbu sa Vašeg MP3 prijemnika ili USB prijenosnika na originalnom autoradiju? Pomišljali ste radi toga zamijeniti tvornički autoradio ali Vam je takvo rješenje preskupo? Caliber Vam nudi elegantno rješenje u vidu kvalitetnih FM prijemnika (transmitera).

Caliber PMT 302 je pametni FM prijemnik nove generacije, koji nudi poboljšanu kvalitetu zvuka  u odnosu na starije generacije ovakvih uređaja. Ovaj model ima ugrađeni elektronski sklop koji mu omogućuje reprodukciju glazbe direktno sa USB-a ili prijenosnog diska.

Na samom uređaju nalaze se funkcijske tipke s kojima direktno upravljate reprodukcijom skladbi. Osim već navedenih mogućnosti Caliber PMT 302 preko standardnog 3.5mm priključka možete priključiti i na druge uređaje poput iPhonea ili iPod-a. Preostaje Vam samo na autoradiju namjestiti FM radijsku frekvenciju i zabava može početi.

Upravljanje uređajem osim preko tipki možete vršiti i priloženim daljinskim upravljačem.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 39.50kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB