info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Visokotonac Digital Designs VO-B1

SKU: VO-B1

Dostupnost: Na Zalihi

377,50 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model VO-B1
Promjer visokotonca (mm) 25 mm (0.98")
Nominalna snaga (W) 50
Maksimalna snaga (W) 100
Frekventni raspon (Hz) 4kHz – 22kHz
Osjetljivost (dB) 103 dB
Otpor (Ohm) 4
Službena stranica proizvođača http://www.ddaudio.com/products/mobile-audio/mids-highs/tweeters/vo-b1
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Visokotonac Digital Designs VO-B1 je takozvani "bullet tweeter" koji je sposoban pokriti frekventni raspon od 4 pa sve do 22kHz. Motor visokotonca koristi dijelove precizno izrađene CNC strojem. Zavojnica je promjera 2,5 centimetra i temperaturno visoko otporna. Membrana je od prešane aluminijske slitine te iznimno čvrsta. Na visokotoncu je montirana "in line" skretnica 12dB/oct te spojena na vodove za spajanje. S osjetljivošću od čak 103dB te maksimalnom snagom od 100W (50W RMS-a) ovaj model je sposoban za vrlo glasnu reprodukciju zvuka.

 

Navedena cijena je za jedan komad.  

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB