info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Autozvučnici Hifonics VX6.2E

SKU: VX6.2E

Dostupnost: Na Zalihi

Redovna Cijena: 999,00 kn

Akcijska cijena 799,00 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana


Karakteristike

Karakteristike

Model VX6.2E
Vrsta zvučnika Komponentni sistem
Promjer cm (Inch) 16.5 cm (6.5")
Nominalna snaga (W) 100 Watt
Maksimalna snaga (W) 200 Watt
Otpor (Ohm) 4
Ugradbena dubina 58 mm
Mounting Diameter 143 mm
Službena stranica proizvođača http://www.audiodesign.de/products/html/hifonics/spk_vulcan_compo.htm
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Hifonics Vulcan linija proizvoda donosi nove modele zvučnika u cjenovno prihvatljivom razredu. Namijenjeni su zamjeni dotrajalih slabih tvorničkih zvučnika a odlikuje ih visoka osjetljivost te ih je moguće pokretati bez dodatnih pojačala. Dolaze opremljeni sa košarama otpornim na savijanje i zaštitom visokotonaca. Hifonics Vulcan VX6.2E su dvosistemski komponentni zvučnici promjera 16.5 centimetara. U kompletu dolaze odvojene skretnice kompaktnih dimenzija te zaštitne mrežice. Povoljna cijena sistema čini ga odličnom kupnjom.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 35kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB