info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Autopojačalo ESX SXE110.2

119,00€

SKU: SXE110.2

Dostupnost: Na Zalihi

896,61 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana

Karakteristike

Karakteristike

Model SXE110.2
Broj kanala 2-kanalni
Snaga 4 Ohm (RMS) 2 x 70 W
Snaga 2 Ohm (RMS) 2 x 110 W
Snaga u mostnom spoju 4 Ohm (RMS) 1 x 220 W
Odnos signal/šum > 90 dB
Faktor izobličenja < 0,5 % (1 kHz)
Visokopropustni filter - HPF (Hz) 10 – 250 Hz @ 12 dB
Niskopropustni Filter - LPF (Hz) 50 – 250 Hz @ 12 dB
Ulazna osjetljivost (V) 0,1 – 7 V
Hi-input da + autostart
Veličina 220 x 53 x 248 mm
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Signum SXE serija pojačala predstavlja novi dizajn kućišta, sa velikim priključnim terminalima te visokonaponskim ulazima sa ugrađenom funkcijom automatskog paljenja pojačala. Unutar aluminijskih kućišta novost su poboljšanja na ulaznoj sekciji pojačala za maksimalno prigušenje distorzija kao i EPS sustav koji osigurava sigurno spajanje na originalne autoradije novijih vozila. Signum SXE 110.2 je dvokanalni model iz ove linije pojačala i razvija snagu 2 x 70/110 Wati RMS @ 4/2 Ohma (140/220W MAX@4/2 Ohma) te 220W RMS u mostnom spoju na 4 Ohma(440W MAX). Pogodno je za spajanje na komponentni set zvučnika ili subwoofer u mostnom spoju. Za namještanje zvuka tu su visoko i nisko propusni filteri, bandpass filter te Bass Boost. 

 

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 39.50kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB