info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Autopojačalo Alpine X-A90V

Alpine X linija proizvoda je najviša serija namijenjena audiofilima i korisnicima koji traže beskompromisne performanse i zvuk. Alpine X-A90V je 5-kanalno pojačalo snage sa 4x75/100W RMS pri otporu 4/2Ohma po kanalu +1x300/500W RMS snage pri otporu 4/2Ohma na petom kanalu za pogon subwoofera. Ugrađene su i visoko i nisko propusne skretnice te bass boost i subsonic filter na kanalu za poretanje subwoofera. Ovaj model odličan je odabir za pokretanje cjelokupnog sistema u vozilu.

SKU: X-A90V

Dostupnost: Na Zalihi

4.466,00 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana

Karakteristike

Karakteristike

Model X-A90V
Broj kanala 5-kanalni
Snaga 4 Ohm (RMS) 75W x 4 + 300W x 1
Snaga 2 Ohm (RMS) 100W x 4 + 500W x 1
Snaga u mostnom spoju 4 Ohm (RMS) 200W x 2 + 300W x 1
Odnos signal/šum >105dB
Faktor izobličenja <0.07% (600W into 4 ohms)
Damping faktor CH-1/2/3/4 >500 (SUB >1000)
Visokopropustni filter - HPF (Hz) 50-400 Hz
Niskopropustni Filter - LPF (Hz) 50-400 Hz
Subsonic filter (Hz) 8-40 Hz (-24dB/oct)
Ulazna osjetljivost (V) 0.5 - 10V (CH1/2, CH3/4), 0.4 - 10V
Hi-input da + autostart
Veličina 297 mm x 51 mm x 192 mm
Službena stranica proizvođača https://www.alpine.co.uk/p/Products/x-series-amplifiers/x-a90v
Garancija u godinama 1

Opis Proizvoda

Detalji

Alpine X linija proizvoda je najviša serija namijenjena audiofilima i korisnicima koji traže beskompromisne performanse i zvuk. Vrhunske komponente i najviša tehnologija izrade ovih proizvoda jamče kvalitetu i detaljnu reprodukciju. Novi dizajn donosi poboljšani protoka zraka za još bolje hlađenje, redizajnirane konektore za spajanje, sakrivenu upravljačku ploču te osvjetljeni logo.  Ovi modeli odlično se slažu sa zvučnicima i subwooferima X linije.

Alpine X-A90V je 5-kanalno pojačalo snage sa 4x75/100W RMS pri otporu 4/2Ohma po kanalu +1x300/500W RMS snage pri otporu 4/2Ohma na petom kanalu za pogon subwoofera. Ugrađene su i visoko i nisko propusne skretnice te bass boost i subsonic filter na kanalu za poretanje subwoofera. Ovaj model odličan je odabir za pokretanje cjelokupnog sistema u vozilu.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 39.50kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB