info@caraudioempire.hr / 099 59 04 287

Autopojačalo Alpine MRV-V500

SKU: MRV-V500

Dostupnost: Na Zalihi

2.299,00 kn

Stručna montaža

Nudimo Vam ugradnju svih komponenti

Besplatno savjetovanje

099 59 04 287 / info@caraudioempire.hr

Brza i pouzdana dostava

Većinu artikala šaljemo odmah iz skladišta

Brza kupnja bez registracije

Nije potrebno registriranje za narudžbu

Brza zamjena ili povrat

Zamjena ili povrat robe u roku 14 dana

Karakteristike

Karakteristike

Model MRV-V500
Broj kanala 5-kanalni
Snaga 4 Ohm (RMS) 4 x 40 W + 1 x 150
Snaga 2 Ohm (RMS) 4 x 60 W + 1 x 250
Snaga u mostnom spoju 4 Ohm (RMS) 2 x 120 W
Odnos signal/šum > 98 dB
Faktor izobličenja ≤ 0.07%
Damping faktor > 90
Visokopropustni filter - HPF (Hz) 50 - 400 Hz (1-4 CH)
Niskopropustni Filter - LPF (Hz) 50 - 400 Hz (5 CH)
Subsonic filter (Hz) 0.2 - 4.0 V
Ulazna osjetljivost (V) 50 - 400 Hz
Hi-input da + autostart
Veličina 244.5 x 55 x 219 mm
Službena stranica proizvođača http://www.alpine.hr/p/Products/v-power-amplifiers32/mrv-v500
Garancija u godinama 2

Opis Proizvoda

Detalji

Alpine MRV-V500 je peterokanalno pojačalo iz nadaleko poznate V serije pojačala. Alpineova V serija pojačala je već godinama na tržištu i prodana je u tisućama primjeraka a sada dolazi u kućištima čak 40% manjim u odnosu na prijašnje modele a sa istim ili višim razinama snage. Ovaj model može pokretati cjelokupni audio sistem u vozilu. Kontinuirana RMS izlazna snaga ovog modela iznosi 4x40W+150W RMS pri otporu od 4 Ohma te 4x60W RMS + 250W RMS pri otporu od 2 Ohma. Pojačalo radi u D-klasi rada što jamči malu potrošnju energije i visoku iskoristivost. Crno kućište pojačala osvjetljeno je plavim logom. Atraktivan izgled uz neizostavnu kvalitetu proizvoda jamac su da sa Alpine pojačalima ne možete pogriješiti.

Dostava / plaćanje

Dostava

Isporuka artikala se vrši sa lagera odnosno iz vlastitih zaliha (kod 95% narudžbi). Artikli koji se nalaze na lageru će biti poslani isti ili najkasnije slijedeći radni dan po zaprimljenoj narudžbi.  U slučaju da određeni artikli nisu trenutno na lageru/zalihama putem elektronske pošte (E-maila) ili telefonskim putem ćemo Vas obavijestiti o terminu isporuke.

Trošak dostave je uračunat u krajnji iznos narudžbe tako da po isporuci narudžbe nemate nikakvih dodatnih troškova. Cijena dostave je ista bez obzira na težinu paketa i iznosi 39.50kn s PDV-om. Cijena dostave vrijedi samo za područje Republike Hrvatske.Za brže ili posebne načine dostave potrebno je telefonski u dogovoru sa trgovinom dogovoriti vrstu dostave koja odgovara Vašim potrebama.

Isporuka artikala se vrši u jutarnjim satima, do podneva, te je preporuka prilikom narudžbe navesti adresu na kojoj ćete u navedeno vrijeme moći preuzeti pošiljku. Ako iz nekog razloga niste u mogućnosti preuzeti pošiljku u navedeno vrijeme, dostavljač će Vam ostaviti obavijest kako bi ste ih mogli nazvati i dogovoriti se za drugi termin dostave. Preporučamo da prilikom narudžbe ostavite Vaš broj mobitela kako bi Vas dostavna služba mogla kontaktirati oko termina dostave. Isporuke vršimo putem kurirske službe GLS. Moguća je i isporuka putem Hrvatskih pošta, na poseban zahtjev klijenta.

Naručene artikle možete i osobno preuzeti u dogovoru sa trgovinom na adresi:

Car Audio Empire j.d.o.o.
Baječ 19B
51513 Omišalj
E-mail: info@caraudioempire.hr 
Mob: 099 59 04 287

Plaćanje

Plaćanje po predračunu

    Prilikom plaćanja po predračunu dostavit će Vam se predračun, te uzorak ispunjenog naloga za plaćanje (uplatnice). Uplatu možete izvršiti putem internet bankarstva, u bilo kojoj banci, Fini ili u poštanskom uredu. Način plaćanja u banci je najsigurniji i najbrži način plaćanja te je stoga i najpoželjniji. Po izvršenoj uplati nam dostavite potvrdu o plaćanju (mail-om) te na taj način omogućujete bržu obradu Vaše narudžbe.

Plaćanje pouzećem

    Vašu narudžbu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke s gotovinom. Cjelokupan iznos narudžbe se uvećava za troškove dostave te manipulacije novcem od strane kurirske službe.   

FB